Vibeke Clausen

Jeg hedder Vibeke Clausen. Jeg er født i 1959 og uddannet i januar 2005, så det er ikke svært at regne ud, at det har taget mig en del år at finde den rette hylde her i tilværelsen.

Jeg har i mange år arbejdet indenfor primærsektoren, både med ældre, handicappede og socialt belastede, hvor omsorg og empati er nøgleord.

Jeg har tidligere arbejdet indenfor håndværksmæssige fag som ufaglært, hvilket har bibragt mig mere tæft for at se alternative løsninger end den normalt foreskrevne.

Dette synes en absolut fordel i min nuværende situation, da det at være en god fodterapeut også er afhængig af øje for sammenhæng. Det har også lært mig værdien i at samarbejde både direkte med personen i tale og med andre faggrupper med relevans for problemstillingen til behandling.

Udover de klassiske behandlinger hvor der er specifikke problemstillinger og et decideret behov, arbejder jeg på min klinik meget med dynamiske indlæg til sportsfolk og håndværkere.

Jeg uddanner mig sideløbende generelt, og især indenfor diverse sportsskader, der forekommer i benene.

Jeg behandler folk i alle aldre og samfundsgrupper, og har bl.a. et meget ungt ”publikum”, der ligeledes kommer for blot at få vejledning eller nyde den luksus det er, at sidde og slappe af med lidt god lekture eller en hyggelig samtale, mens fødderne får en grundig behandling.